Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (9002 niezalogowanych)
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:
Mwahahaha ! Wacek zes spuchl jak swinia ! Co ty za sterydy bierzesz ? Na mietku jedziesz ? Wspolczuje twojej przyszlej partnerce. Zero pociechy w lozku

Szczerze mówiąc, myślę że skoro Wacek tak cały czas mówi o Popperze, to chodzi mu o Poppersa, czyli środek do rozluźnienia mięśni zwieracza odbytu. A kto go kupuje najczęściej? Geje! Także bardziej bym mówił o partnerze, ale spompowanie zabierze mu zdolności męskie, zostanie mu tylko dawanie dupy... Biedactwo...

To by wyjaśniało jego nagle znikniecie w celu defekacji.

To tylko mecz chlopczyku, ale widze, ze sie rozbrykales. Niedawno niemal ze lzami w oczach broniles sie, gdy ci panna na forum zarzucila kobiecosc w wygladzie i obyciu a teraz sam stosujesz podbna retoryke. Pewnie sam sadzisz, ze to rozwoj, ja jednak postawie na regres.
Taka juz przywara psychologii tlumu, ze meritum jest malo istote, licza sie igrzyska.

Tym samym korzystajcie z przepastnych zasobow netu( z czego robiliscie niedawno zarzut)
Z pewnoscia jest jeszcze wiele fotek - niech sie tluszcza raduje.

Zabawne jest jednak to Karolku, ze w glebi duszy wiesz, ze jestes cipka, wychowana przez mamusie. Ale celebruj, celebruj. Dzis twoj wieczor.

Nerwy niwelują umiejętność czytania za zrozumieniem? Tracisz w mych oczach idolu, myślałam, że zachowasz zdolność myślenia w każdych warunkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:
Mwahahaha ! Wacek zes spuchl jak swinia ! Co ty za sterydy bierzesz ? Na mietku jedziesz ? Wspolczuje twojej przyszlej partnerce. Zero pociechy w lozku

Szczerze mówiąc, myślę że skoro Wacek tak cały czas mówi o Popperze, to chodzi mu o Poppersa, czyli środek do rozluźnienia mięśni zwieracza odbytu. A kto go kupuje najczęściej? Geje! Także bardziej bym mówił o partnerze, ale spompowanie zabierze mu zdolności męskie, zostanie mu tylko dawanie dupy... Biedactwo...

W sumie to uzewnętrznił się jak nastolatka na facebooku czy tweeterze z ta defekacją.

W sumie tak lalka, w sumie tak. Jak gdzies powyzej napisalas- masz problem ze zrozumieniem tresci, wiec sarkazm jest dla ciebie zbyt subtelny. Napracowalas sie nad wyciaganiem z kontekstu, a konkluzji brak. No coz, moze za duzo kopiowania na twa glowke.

W grupie latwiej, wiec moze sie podciagniesz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Zabawne, najpierw moja rodzine teraz Karola. Stary ty chyba z patologicznej rodziny jestes.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote][b]b[quote]Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
[
Nerwy niwelują umiejętność czytania za zrozumieniem? Tracisz w mych oczach idolu, myślałam, że zachowasz zdolność myślenia w każdych warunkach.[/quote]

Dziewczynko - nie pochlebiaj sobie. Z lepszymi dyskutuje tu od lat. Twoje zalosne dywagacje sa jak pierdniecie. Dzis jestes jutro znikniesz. Przychodzicie i znikacie - mlodzi gniewni magistrowie .A ja tu wciaz jestem.
Do nerwow daleko, nie wasz poziom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Przeczytałem wszystkie wypowiedzi w tymże temacie .
---
I mam taką refleksję .
Niejaki Konski wacek , przypomina Mi czasami kogoś , kto napisał kiedyś Iż To Forum , Już mu się znudziło i daje sobie z Nim spokój .
A najlepszym momentem na taką decyzję , będzie przedwczesny wyjazd na Święta ...
---
Tamten Gość był również bezpośredni i Nieustępliwy , Jednak w jego wydaniu , wszystkie teksty , miały jakiś wspólny ład . i były bardziej "Ludzkie" .
---
Tu natomiast , Chamstwo goni Pychę i Pogardę ...
---
Jeżeli to ta sama osoba , to niezbyt udany eksperyment na Forumowej Społeczności ...

Smutne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:

To tylko mecz chlopczyku, ale widze, ze sie rozbrykales. Niedawno niemal ze lzami w oczach broniles sie, gdy ci panna na forum zarzucila kobiecosc w wygladzie i obyciu a teraz sam stosujesz podbna retoryke. Pewnie sam sadzisz, ze to rozwoj, ja jednak postawie na regres.
Taka juz przywara psychologii tlumu, ze meritum jest malo istote, licza sie igrzyska.

Tym samym korzystajcie z przepastnych zasobow netu( z czego robiliscie niedawno zarzut)

Zabawne jest jednak to Karolku, ze w glebi duszy wiesz, ze jestes cipka, wychowana przez mamusie. Ale celebruj, celebruj. Dzis twoj wieczor.

A tu juz widze ostatni sposob prowdzenia sporo wg. Shopenhauera, jak braknie argumentow, atakujesz ad personam i obrazasz. Bravo, bravissimo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Cook123 napisał:
Zabawne, najpierw moja rodzine teraz Karola. Stary ty chyba z patologicznej rodziny jestes.

Z nimi moge troche sie posprzeczac, przynajmniej sie staraja, ale ciebie sobie odpuszcze. Musial bym nagrac dzwieki z kibla, by ci dorownac.

Podbiles na obcy poziom i nie ogarniasz o co biega. Jestes takim clownem w tej zabawie.
Tylko sam wierzysz, ze odgrywasz jakas role. Oficjalnie z toba koncze lbie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
buu napisał:
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:

W sumie to uzewnętrznił się jak nastolatka na facebooku czy tweeterze z ta defekacją.

W sumie tak lalka, w sumie tak. Jak gdzies powyzej napisalas- masz problem ze zrozumieniem tresci, wiec sarkazm jest dla ciebie zbyt subtelny. Napracowalas sie nad wyciaganiem z kontekstu, a konkluzji brak. No coz, moze za duzo kopiowania na twa glowke.

W grupie latwiej, wiec moze sie podciagniesz.

Zabawny jesteś. Masz problem z rozumieniem treści, każda ironię traktujesz jako atak na własną osobę, brak ci dystansu do siebie, nie potrafisz się śmiać z własnych wad, a paradoksalnie wytykasz to innym, Może najwyższa pora przeczytać swoje słowa ze zrozumieniem? Paplesz czasem mądrze, ale niestety nie stosujesz się do własnych rad. W sumie jesteś starej daty, wtedy w szkołach sporo się wkuwało na pamieć, wiele tekstów, myśli było zakazanych, miałeś sianko zamiast mózgu pisząc maturę? Potem trochę poczytałeś, niestety samo czytanie nie nadrobi braków w rozwoju inteligencji od najmłodszych lat (geny, środowisko, pożywienie). Przypuszczam, że masz ok.50 lat, więc wybacz, ale twoje neurony ulegają nieuniknionej apoptozie od ok.25 lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Nie nasz poziom? ale to ty napisales o nerwach i bluzgach ;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:

A tu juz widze ostatni sposob prowdzenia sporo wg. Shopenhauera, jak braknie argumentow, atakujesz ad personam i obrazasz. Bravo, bravissimo!!!

Ty to zaczales, ja wpisalem sie w twoja retoryke, zaczzynalem z innej nuty wiec ad personam odpada. Ja bym tobie przypisal Blad falszywego zalozenia, jezeli jestes swiadomy co piszesz. W innym wypadku Ignoratio elenchi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok